Vi använder cookies för att samla analysdata som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Genom att använda societylab.nu accepterar du vår användning av cookies.

OK

Digital utbildning på temat välfärdens utmaningar

16:15

2020-11-05

Zoom

Snart är det dags för omtag för Society Labs populära utbildning Välfärdens utmaningar, som var planerad i våras. Den 5 november arrangeras den i ett kortare och digitalt format via Zoom mellan klockan 16:15 - 18:15.

Snart är det dags för omtag för Society Labs populära utbildning Välfärdens utmaningar, som var planerad i våras. Den 5 november arrangeras den i ett kortare och digitalt format via Zoom mellan klockan 16:15 – 18:15.

Medverkar gör bland annat Årets kommunalekonom Emelie Värja, som kommer att lära oss allt om läget ute i kommunerna idag. Även Sebastian de Toro, statssekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman och Anna Eriksson, generaldirektör på myndighetem för digital förvaltning, medverkar och berättar om digitalisering och AI i välfärden.

Vi får även lyssna på Silvia Kakembo, politiskt sakkunnig hos finansminister Magdalena Andersson, som berättar om coronastödet till kommuner och regioner. Louise Callenberg, som är sektionschef för digitalisering på SKR, berättar om hur pandemin på olika vis har sporrat digitaliseringens framfart.

Utbildningen avslutas med en paneldiskussion och du som deltagare har som vanligt möjlighet att ställa frågor under utbildningens gång.

Här kan du se hela utbildningen: